Terráriumok, terrárium szettek

Összesen 6 találat

Hány termék jelenjen meg egy oldalon
Hány termék jelenjen meg egy oldalon
 1. Nagyon nagyon sok van benne, és a Vittatusok is nagyon szeretik. Merem ajánlani másnak is.

 2. Nagyon sok muslica van benne, és ami szuper meg lehet velük beszélni, hogy azonnali etetésre, 1-hét múlva vagy 2 hét múlva kellenek a muslik. Szuper 🙂

 3. 4 darabot vásároltam az én árva legényemhez és szép gömbölyűek nagy pocakkal. Csak ajánlani merem aki ilyen békát szeretne tartani.

 4. 2 gyönyörű, egèszsèges, jól táplált leucomelas tulajdonosa lettem RekuszBrekuszèk által. 🙂 Külön köszönet a rengeteg bèkatartással kapcsolatos tanácsèrt ès segítsègèrt.
  Bátran ajánlom Rèkáèkat, ha bèkára, vagy bármi olyan dologra van szüksèged ami a tartásukhoz szüksèges! 😉 🙂

 5. Köszi a hálót ! Végre nálam megszűnt a muslica szökés. Nincs több Houdinis bűvészmutatvány !
  DandeS.

 6. Nagyon szuper ez a tábla ! A vastagsága meg a színe, pont tökéletes nekem.
  DandeS.

 7. Hát ez a moha megéri az árát. Nekem van egy broméliám ami ilyen sphagnum mohában él két éve és semmi korhadás nem látszik rajta.

 8. Nagyon szépen köszönöm ezt a sok ászkát !
  Egyenlőre a terrárium talajba tettem őket, állandó lakóknak .
  Ami meg maradt a dobozban remélem szaporodik majd.

 9. 5 db békát vettem január elején. Minden az előre megbeszéltek szerint ment. Gyönyörű ,egészséges békákat kaptam. Azóta is minden rendben velük.

  2017. 04.05

 10. A pumpa hibátlan, de saját hibámból nem a megfelelő méretet vettem. Ami viszont csillagos ötös, hogy az eladó felajánlotta a cserét.

 11. Örültem hogy lehet kapni táblánként, mivel szigetelő anyagként használják és csak nagy mennyiségben rendelhető a neten. Nem találtam a Terraplázán se.
  Köszönöm Nektek.

 12. Nagyon jó kis pumpa! Alacsony (1,5-2cm) víz magasság mellett is működik.

 13. Velük szerettette meg velem Réka & Sanyi e szép hobbit.
  Egy ötfős csapatot vásároltam és nem csalódtam. Szép pocakos egészséges brekiket kaptam. Legnagyobb meglepetésemre már a nálam töltött második héten lepetéztek. Azóta már saját szaporulattal rendelkezem. Csak ajánlani tudom őket.

 14. 3 leukomelast vettem Tőlük. Szépek egészségesek állandó örökmozgó brekkencsek. merem ajánlani

 15. Amikor elkezdtem nézelődni a nyílméregbékák közt ők tetszettek a legjobban. Akkoriban nem volt Rékáéknak eladó belőlük de mondták hogy hamarosan lesznek. Vártam, de érdemes volt. Gyönyörű békákat kaptam. Ajánlom mindenkinek. Aki békákkal foglalkozik ennek a fajnak kell hogy legyen a gyűjteményébe!

 16. Többféle növényt vásároltam már Sanyyiéktól, mindig szép gyökeres egészséges növényeket kaptam.

 17. Bár nem békás, hanem húsevő növényes terráriumba vettem, de csak ajánlani tudom ezt a fajta tőzeget. Mivel nem préselt kiszerelésű, ellentétben a kókuszrosttal, ezért dekorálás esetén nem kell előtte vízben áztatni, majd megszárítani, így azonnal használható.

 18. Tartalékba vettem, de már most látom – pedig még nem is próbáltam ki -, hogy ez sokkal jobb megoldás a terrárium muslica biztossá tételére, mint a fém háló, ami sok esetben egy idő után rozsdásodik.

 19. Én is csak annyit tudok mondani, mint az előző hozzászólók: Rengeteg a muslica benne 🙂

 20. Nagyon aranyosak, naprakészek, életmentők voltak! A muslica rengeteg és nagyok! Tudtak többféle kelésű poharakat biztosítani, ami igazàn kiràly dolog! Babszi (aki igazàn jòllakott) és Én is nagyon köszönjük!

 21. 1 párat vásároltam, és kb. 2 hét múlva le is petéztek, utána hetente petéztek, nagyon szapora faj.
  Egy probléma van a Vittatusokkal, hogy a hímek nappal elég hangosan brekegnek, ezért azureusokra cseréltem őket, akik viszont nagyon csendesek 🙂

 22. A legszebb nyílméregbéka faj szerintem, egy darabot vásároltam egy hónapja, azóta jól van, nagyon szép 🙂

 23. Segítőkészek és megbízhatóak. A muslik rendben vannak, sok van egy pohárban. Kérésre küldenek kikelt muslikkal teli dobozt vagy ami még csak 1-2 hét múlva fog kikelni.
  Tél közepén is jól becsomagolva kaptam meg a postán, nem volt semmi gond.
  Köszönöm!

 24. Két db-ot vásároltam, mind a kettő szép és egészséges, jól táplált példány. A fajra jellemző színek mind szépen érvényesülnek.

 25. 3 db-ot vásároltam, mind a három szép és egészséges, jól táplált példány. A fajra jellemző színek mind szépen érvényesülnek. Intenzív, valóban zöld színű békák!

 26. Rengeteg muslica, ès sokkal könnyebb etetni belőle, mint pl a tojástartó darabokkal megtömött poharakból. 🙂
  Külön köszönet amièrt meg lehet határozni mikor szeretnèk etetni. 🙂

 27. Hasznosz kis bogarak amikor kifogy a muslinca. Semmi teendő velük csak az edénybe legyen bab vagy borsó. Nálam borsón vannak úgy veszem észre hogy jobban szeretik mint a babot. Tenyészethez elegendő mennyiséget kaptam azóta már szaporodnak rendesen . köszi

 28. lassan egy hónapja üzemel az egyik békásomba. Az első beállitás óta semmit nem kellett csinálnom (nem megfelelő vízhozam végett) vele semmit. Mindenkinek ajánlani tudom aki akar egy szép kis csobogót építeni.

 29. Két szép egészséges példányt vásároltam. A békák mellé rengeteg tanácsot kaptam a helyes tartásukról. Köszönöm Sanyi és Réka!

 30. Teljesen meg vagyok vele elégedve. A szállítás gyors volt és nem lett semmi baja a tenyészetnek, hála a gondos csomagolásnak.

 31. 2 Auratust vásároltam, egészségesek, szépek. Már hónapok óta megvannak. A terrárium ékszerei 🙂

 32. Sziasztok,2 db békát vásároltam Rékáéktól,nagyon szépek és egészségesek , beszélgetéseink során mindig kielégítő válaszokat kaptam. Csak ajánlani tudom őket. Nagyon meg vagyok elégedve a békákkal.

 33. Sziasztok,2 db békát vásároltam Rékáéktól,nagyon szépek és egészségesek , beszélgetéseink során mindig kielégítő válaszokat kaptam. Csak ajánlani tudom őket. Nagyon meg vagyok elégedve a békákkal.

 34. Múltkor vettem egyet, megtetszett, miután betettem pedig mégjobban. 😀 🙂 Brekik is szeretik. Azóta rendeltem is mégegyet. 😉

 35. Mivel öntapadós, könnyű betenni a terráriumba, a ragasztó nagyon erős. Egyszerűen leolvasható róla a hőmérséklet és a páraszint. részemről 5*

 36. Két eleven Vittatust vadászt vettem, nagyon különlegesen viselkednek a többi békáimhoz képest. Élvezem a szerenádjukat.

 37. Kedves, segítőkész eladó! Maximálisan meg vagyunk vele elégedve. A rengeteg muslinca van a poharakban, akárhányszor vásároltunk, meg voltunk elégedve a mennyiséggel, minőséggel! Szuper, hogy előre is lehet vásárolni 1-2 hetes muslincákat is. 🙂

 38. Egészséges, sok muslinca van a poharakban, és ahogy már fent is írták, az azonnal etethetőtől a két hét múlva etethetőig lehet kérni! Nagyon meg vagyok vele elégedve!

 39. Nagyon jó minőségű élő eleség és brutálisan sok van benne!

 40. A tőlük vásárolt példány nagy, egészséges, élénk! Minden elismerésem a tenyésztőké!

 41. Gyönyörű és egészséges példányokat kaptunk a Rekusz Brekusz tenyészetből, melyek díszei béka bemutatónknak!
  Köszönettel:
  Nyíregyházi Állatpark

 42. Gyönyörű és egészséges példányokat kaptunk a Rekusz Brekusz tenyészetből, melyek díszei béka bemutatónknak!
  Köszönettel:
  Nyíregyházi Állatpark

 43. Gyönyörű és egészséges példányokat kaptunk a Rekusz Brekusz tenyészetből, melyek díszei béka bemutatónknak!
  Köszönettel:
  Nyíregyházi Állatpark

 44. Kiváló minőségű takarmány. Nagyon jól használhatónak bizonyult.

  Köszönettel:
  Nyíregyházi Állatpark

 45. Nagyon szép narancsos árnyalatú békákat kapta, a lábuk citromsárga m. Bátor kis jószágok, őket látni szinte csak a viváriumban.

 46. Két békával gazdagodott az áprilisban vásárolt csapatom (4db) , amik ismét szépek, egészségesek és a korukhoz képest jól fejlettek! Köszönöm ismét a minőségi állatokat!

 47. Köszönöm Réka, hogy rábeszéltél erre a szép növényre! Tényleg jól mutat a terkóban a sok zöld mellett 😉

 48. A terrárium kivitelezése tökéletes, minőségi munka! Az első olyan terráriumom, amelyik 100%-osan tücsök, muslica szökésbiztos. A növények totál egészségesek, a berendezési tárgyakkal is teljesen elégedett voltam! Réka és Sanyi minden kérdésemre készséggel válaszoltak, még azelőtt is, hogy vásárlójukká váltam. Csak ajánlani tudom őket!

 49. Nagyon szép egészséges nagy méretű békákat kaptam!!! Köszönöm 🙂

 50. Már a harmadik adagot készítem ezzel a táptalajjal és határozottan jónak találom. Sokkal kisebb kellemetlen szag, mint amit eddig használtam és nyüzsögnek a kukacok.

 51. Én pár hónapja próbáltam ki ezt a terméket és azóta is rendszeresen használom. Azóta nincs gondom a muslinca tenyésztéssel. 🙂

 52. Én legalább két éve vettem egy darabot, azóta óriásira nőtt és bár azóta több fajt is tartok ez az egyik kedvencem. Csodálatos mind méretben, mind a mintázatban. Kezdőknek is merem ajánlani a békát is és a tenyésztőket is! 🙂

 53. Már több mint egy éve kisérleteztem különböző tàptalaj összeàllítàssal kisebb nagyobb sikerrel. Mióta Rekusz Brekuszéknàl megjelent az instand tàptalaj csak ezt hasznàlom. Pillanatok alatt bekeverhető. 15-20 nap alatt az indító 20-25 muslincàból megszàmolhatatlanul sok db lesz. Ajànlom mindenkinek

 54. Nagyon könnyű elkèszíteni, ès 2 hèt múlva tele van muslicával. Nincs kaja hiány, sőt! 🙂

 55. A legjobb választás ez a por, rendkívül jól szaporodnak a muslincák benne. Nem atkásodik, és a legjobb hogy csak víz kell hozzá meg pár muslinca. Ajánlani tudom csak, nem is használok mást, nem kísérletezgetek különféle cuccokkal.

 56. Nagyon szuper termék, szeretem mert elkerülöm vele a pancsolast, es nagyon hatásos, rengeteg muslica lesz a poharban. Az ára is korrekt.

 57. Rengeteg muslincat termel egy pohar, nem atkas, nem doglenek be hamar. Mindig nagyon segitokeszek az eladok.

 58. Nagyon szepek egészségesek a békák. A jövőben is szeretnék Rékáéktól vásárolni.

 59. Nekem egyedileg meretre gyartott terko lett gyonyoruen megcsinalva. Szepen berendezve, csobogoval novenyekkel. En nagyon szeretem, szerintem a hatterezes is remek munka es egyedi azzal a kis csobogoval.

 60. 2 békát vásároltam szépek, jó étvágyúak és szépen nőnek, amint lehetőségem lesz rá jön a többi, mert nem lehet megunni őket 🙂

 61. Szép nagy átmérőjű broméliák, nálam folyamatosan hozzá az új hajtásokat, még az egyik ki se fejlődött de már jön a következő

 62. Három gyönyörű fiatal Vittatust vásároltunk. Velük kezdtük a békázást. Teljes amatőrként minden segítséget megkaptunk. A brekik láthatóan egészségesek, szépek, fejlettek, kis zabagépek.:) Egyikük már ” énekel” is! Csak ajánlani tudom mindenkinek a Rekuszbrekusz tenyészetet! Köszönök minden segítséget!

 63. Nagyon jó. Vízesések és hátterek fő eleme. El kell felejteni a szilikont. A víz nem mossa ki a fedőréteget. A 2 komponensű elastoportól is jobb, kényelmesebb a használhatósága, nem kell kapkodni vele, végeredménye ugyan az a két anyagnak.

 64. Kipróbáltam egy 3 adagos port és elképesztő lett az eredmény. 2 adagot bekevertem rendesen és 1 adagot pedig borral hígítva (ami nem volt nyerő). Az első,, szüretelés,, ma volt 5 tenyészetet indítottam belőlük, ami meg se látszik az indító állományon. Rengeteg nagy muslicát produkál ez a por.
  A saját muslica receptemmel heti szinten 5 pohárral csinálok, de számításom szerint ebből elég 1,5 hetente 1 esetleg 2 tenyészetet indítani a békáim részére.
  Én úgy gondolom, hogy megéri az árát és lehet a jövőben én is teljes mértékben át állok erre a porra.
  Ha valakit esetleg érdekelnek a képek amiket folyamatosan csináltam szívesen megosztom vele őket.

 65. Nagyon jó,nagyon igényes szakirodalom,nem bántam meg hogy megvásároltam

 66. Túlzások nélkül állítom, hogy ennél csendesebb, jobb szivattyúval nem fogok találkozni soha. Köszönöm Szépen !

 67. Minden a legnagyobb rendben volt!
  Szép kövér muslincák jöttek és a békáknak is bejőtt

 68. Hihetetlen csendes, minőségi szivattyú. Hálószobában használom, ha működik észre sem veszem. Ajánlom mindenkinek, ne barkácsoljatok, ez csendben teszi a dolgát.

  5 csillag!

 69. Többféle esőztető /párásító fejjel is volt dolgom, eddig ezek a fejek bizonyultak a legtökéletesebbnek a hasonló minőségű fejekhez képest, nagyon kedvező árú! Nagyon finom permetet csinál, tökéletesen meg vagyok vele elégedve!

 70. Sziasztok. Csoadszep, makk egeszseges brekuszokat kaptam. Hamar megszoktak az uj helyuket. Esznek, enekelnek.
  A muslicasban pedig nagyon sok a muslica. Eros tenyeszet. Varom, hogy keljen a sajat tenyeszet amihez az altalatok kevert muslicatenyeszto kozeget hasznalom.

 71. Nagyon szepek ezek a fittoniak. Egeszsegesek es tobb to van egy cserepben. Ude szinfoltja a vivariumnak.