Skylight PRO RH 1 Lámpás szett (ajánlott terrárium méret: 50x50x60 cm) (CSAK RENDELÉSRE!)

22800 Ft

A SKYLIGHT PRO RH 1 lámpás szettet csak rendelésre tartjuk, nincs készleten!

A Skylight professzionális LED-es megvilágítások kifejezetten a trópusi növényes terráriumok viváriumok, paludáriumok igényeihez optimalizálva lettek kifejlesztve. A LED-ek kifejezetten a fotoszintézist elősegítő fényspektrum tartományban működnek, ezért még a legfényigényesebb növények is szépen fejlődnek mellette. A megvilágított állatoknak is szép természetes színük lesz. Alacsony teljesítmény felvételűek és kisméretűek.

A SKYlight PRO RH lámpacsalád a közepes- és nagy méretű viváriumok, illetve trópusi növényes terráriumok részére optimális. A PRO RH 1 lámpás szett ajánlott terrárium mérete 50x50x60 cm (hosszúság x mélység x magasság). A PRO RH 2 lámpás szett 80x50x70 cm, míg a PRO RH 3 lámpás szett  120x50x80 cm vivárium illetve terrárium mérethez optimális.  Táp kábelhosszabbítóval 2 db illetve 3 db 50x50x60-ös terráriumhoz, viváriumhoz is alkalmas a 2-es illetve a 3-as szett. A “H” (horizontális) betű azt jelenti ahogy a lámpa fénynyalábja vízszintes irányban van fókuszálva, szélesebb terráriumokhoz optimális. Az “R” betü pedig azt jelenti, hogy 3×4 db M3-as csavarral a terrárium fölött lévő polchoz rögzíthető. Mivel a lábai megfordíthatóak, azért direktben az üvegre vagy a felső szellőzőre is tehetjük, úgymint a sima PRO H lámpákat.

Technikai paraméterek
Teljesítmény: 12 W
Fényáram: 1500 lm
Színhőmérséklet: 6500 K
Színvísszaadási index (CRI): 92
Feszültség: 24V DC
Áram: 500mA
Méret: 30 x 9 x 3 cm (hosszúság x mélység x magasság)
Exoterra Compact Top 60 tárrium világításba roncsolás nélkül beépíthető!
Dimmerelhető!
Tartozékok: 1 db PRO RH lámpa, 1 db tápegység
Garancia: 1 év

 

Néhány fogalom a diagramok értelmezéséhez:
Színvisszaadási index, röviden ‘CRI’ (Color Rendering Index) a fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni.

PAR: fotoszintézis szempontjából aktív fénysugárzás (400-700 nm). Ebben benne vannak az emberi szem számára láthatatlan hullámhosszok is, mert a fotoszintézis ezekben a tartományokban is nagy hatékonyságú.

PPFD: azt mutatja meg hogy másodpercenként mennyi fotoszintézis szempontjából aktív foton érkezik az adott felületre. A mértékegysége μmol/m2/s. A növényes lámpák szempontjából nézve, minél magasabb ez az érték, annál több hasznos foton éri a növényünket. Fontos továbbá, hogy ez egy adott pontra szól, mert értéke távolságfüggő. Minél messzebb van a fényforrástól az adott pont az érték annál kisebb. Tehát a valós ábrához egy teljes mérési sorozat kell, nem elég ha a gyártó csak 1 értéket (nyilván azt, ahol a legmagasabb) adja meg.

Gyártói termék adatlap letöltése: SKYLIGHT PRO

Egy kis segítség, hogy melyik terrárium mérethez melyik SKYLIGHT lámpa optimális, de elérhetőségeinken is szívesen segítünk, ha nem boldogulnál!

 

Product price
Additional options total:
Order total:

További információk

Tömeg 0.75 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Skylight PRO RH 1 Lámpás szett (ajánlott terrárium méret: 50x50x60 cm) (CSAK RENDELÉSRE!)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..