Skylight PRO 2VE 1 Lámpás szett (ajánlott terrárium/flórárium méret: 50x45x75 cm)

54800 Ft

A Skylight professzionális LED-es megvilágítások kifejezetten a trópusi növényes terráriumok viváriumok, paludáriumok igényeihez optimalizálva lettek kifejlesztve. A LED-ek kifejezetten a fotoszintézist elősegítő fényspektrum tartományban működnek, ezért még a legfényigényesebb növények is szépen fejlődnek mellette. A megvilágított állatoknak is szép természetes színük lesz. Alacsony teljesítmény felvételűek és kisméretűek.

A SKYlight PRO 2VE lámpacsalád a közepes- és nagy méretű viváriumok, főleg magasabb trópusi növényes terráriumok részére optimális. A PRO 2VE 1 lámpás szett ajánlott terrárium mérete 50x45x75 cm (hosszúság x mélység x magasság).  A “V” (vertikális) betű azt jelenti ahogy a lámpa fénynyalábja függőleges irányban van fókuszálva, magasabb terráriumokhoz optimális. Az aszimmetrikus optikának köszönhetően mind aljzaton mind az oldal- és a hátfalon lévő növények elegendő fényt kapnak.Az “E” betű azt jelenti, hogy a lámpa tető nélküli terráriumokra, viváriumokra, akváriumokra is feltehető közvetlenül ez üveg élére, az állítható lábaknak köszönhetően.

Technikai paraméterek
Teljesítmény: 24 W
Fényáram: 3000 lm
Színhőmérséklet: 6500 K
Színvísszaadási index (CRI): 88
Feszültség: 24V DC
Áram: 1050mA
Méret: 30-45 x 18 x 10 cm (hosszúság x mélység x magasság)
Terrárium vagy akvárium üvegének szélére állítható lábbakkal, a lámpa szélesssége így 30-45 cm között állítható
Dimmerelhető!
Tartozékok: 1 db PRO 2VE lámpa, 1 db tápegység
Garancia: 1 év

 

Néhány fogalom a diagramok értelmezéséhez:
Színvisszaadási index, röviden ‘CRI’ (Color Rendering Index) a fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni.

PAR: fotoszintézis szempontjából aktív fénysugárzás (400-700 nm). Ebben benne vannak az emberi szem számára láthatatlan hullámhosszok is, mert a fotoszintézis ezekben a tartományokban is nagy hatékonyságú.

PPFD: azt mutatja meg hogy másodpercenként mennyi fotoszintézis szempontjából aktív foton érkezik az adott felületre. A mértékegysége μmol/m2/s. A növényes lámpák szempontjából nézve, minél magasabb ez az érték, annál több hasznos foton éri a növényünket. Fontos továbbá, hogy ez egy adott pontra szól, mert értéke távolságfüggő. Minél messzebb van a fényforrástól az adott pont az érték annál kisebb. Tehát a valós ábrához egy teljes mérési sorozat kell, nem elég ha a gyártó csak 1 értéket (nyilván azt, ahol a legmagasabb) adja meg.

Gyártói termék adatlap letöltése: SKYLIGHT PRO

Egy kis segítség, hogy melyik terrárium mérethez melyik SKYLIGHT lámpa optimális, de elérhetőségeinken is szívesen segítünk, ha nem boldogulnál!

 

Product price
Additional options total:
Order total:

További információk

Tömeg 0.75 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Skylight PRO 2VE 1 Lámpás szett (ajánlott terrárium/flórárium méret: 50x45x75 cm)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .