Skylight BASIC R 1 Lámpás szett (ajánlott terrárium/flórárium méret: 35x35x45 cm) Kifutott termék!

16900 Ft

A Skylight professzionális LED-es megvilágítások kifejezetten a trópusi növényes terráriumok viváriumok, paludáriumok igényeihez optimalizálva lettek kifejlesztve. A LED-ek kifejezetten a fotoszintézist elősegítő fényspektrum tartományban működnek, ezért még a legfényigényesebb növények is szépen fejlődnek mellette. A megvilágított állatoknak is szép természetes színük lesz. Alacsony teljesítmény felvételűek és kisméretűek.

A SKYlight BASIC lámpacsalád a kis- és közepes méretű viváriumok, illetve trópusi növényes terráriumok részére optimális. Az 1 lámpás szett ajánlott terrárium mérete 35x35x45 cm (hosszúság x mélység x magasság). A 2 lámpás szett 70x40x50 cm, míg a 3 lámpás szett  100x40x60 cm vivárium illetve terrárium mérethez optimális.  Táp kábelhosszabbítóval 2 db illetve 3 db 35x35x40-ös terráriumhoz, viváriumhoz is alkalmas a 2-es illetve a 3-as szett.

Az “R” betü pedig azt jelenti, hogy 4 db M3-as csavarral a terrárium fölött lévő polchoz rögzíthető Mivel a lábai megfordíthatóak, azért direktben az üvegre vagy a felső szellőzőre is tehetjük, úgymint a sima BASIC lámpákat.

Technikai paraméterek
Teljesítmény: 9 W
Fényáram: 950 lm
Színhőmérséklet: 5000 K
Színvísszaadási index (CRI): 95
Feszültség: 18-36V DC
Áram: 500mA
Méret: 18 x 12 x 3,0 cm (hosszúság x mélység x magasság)
Tartozékok: 1 db BASIC lámpa, 1 db tápegység
Garancia: 1 év

 

Néhány fogalom a diagramok értelmezéséhez:
Színvisszaadási index, röviden ‘CRI’ (Color Rendering Index) a fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni.

PAR: fotoszintézis szempontjából aktív fénysugárzás (400-700 nm). Ebben benne vannak az emberi szem számára láthatatlan hullámhosszok is, mert a fotoszintézis ezekben a tartományokban is nagy hatékonyságú.

PPFD: azt mutatja meg hogy másodpercenként mennyi fotoszintézis szempontjából aktív foton érkezik az adott felületre. A mértékegysége μmol/m2/s. A növényes lámpák szempontjából nézve, minél magasabb ez az érték, annál több hasznos foton éri a növényünket. Fontos továbbá, hogy ez egy adott pontra szól, mert értéke távolságfüggő. Minél messzebb van a fényforrástól az adott pont az érték annál kisebb. Tehát a valós ábrához egy teljes mérési sorozat kell, nem elég ha a gyártó csak 1 értéket (nyilván azt, ahol a legmagasabb) adja meg.

Gyártói termék adatlap letöltése: SKYLIGHT BASIC R

Egy kis segítség, hogy melyik terrárium mérethez melyik SKYLIGHT lámpa optimális, de elérhetőségeinken is szívesen segítünk, ha nem boldogulnál!

 

Elfogyott

További információk

Tömeg 10000 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Skylight BASIC R 1 Lámpás szett (ajánlott terrárium/flórárium méret: 35x35x45 cm) Kifutott termék!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .