Nagy röpképtelen muslica tenyészet (0,5 literes pohárban)

5.00 out of 5 11 vásárlói értékelés alapján
(11 vásárlói értékelés)

700 Ft

Nyílméregbéka tenyészetünk házi készítésű muslica tenyészetei, a saját békáinkat is ezzel etetjük!

A röpképtelen muslica a nyílméregbékák alaptápláléka, valamint a kaméleonok, gekkók, pókok, stb. ivadékainak kezdő tápláléka.

Egy pohárban ~2000 nagy muslica (Dorosphila hydei) található. A nagy muslica csak akkor röpképesedik vissza, ha bekerül egy röpképes egyed a tenyészetbe!

Általában több különböző indítási idejűvel tudunk szolgálni: adott heti, utána következő heti, utána következő 2. heti, illetve esetenként 3. heti feletetésre időzítve. Kérjük megjegyzésbe írd oda mikorit, vagy milyen bontásban kéred!

Mivel az eleségállatok érzékenyek a túl magas, illetve a túl alacsony hőmérsékletre, 20°C alatt és 30°C fölött csak személyes átvétellel (ingyenes), illetve postán maradó csomagként rendelhetőek (garantált 1 napos csomagként küldjük), ezért a szállításnál kérjük egy  Postát válassz ki . 20°C alatt és 30°C fölött nem küldünk Pick Pack Pontra, posta csomag pontra vagy futárral, mert ezek 2 napos kiszállítási idejűek, ezért jóval nagyobb a kihűlés vagy a túlmelegedés esélye.  Az eleségállatok rendelésénél 20 °C alatt a rendeléshez, a kosárba kérjük adj hozzá 1 db 40 órás melegítőtasakot (ami aktiválásra fog kerülni a csomagban  és az ára tartalmazza a téli szállítás, további extra csomagolását is) is, ennek hiányában nem postázunk. 20°C fölött, illetve személyes átvételnél nem kell melegítőtasak!

További információért látogass el blogunkra!


Rekusz Brekusz tippek és trükkök: Azért hogy tovább elálljon, amikor nagyon sok van a pohárban etessünk ki belőle, különben idővel lefojtják egymást.

 

Kérjük írd le mikor szeretnél belőlük etetni?*

Additional options total:
Order total:

További információ

Tömeg 0.12 kg

11 reviews for Nagy röpképtelen muslica tenyészet (0,5 literes pohárban)

 1. 5 out of 5

  Nagyon sok muslica van benne, és ami szuper meg lehet velük beszélni, hogy azonnali etetésre, 1-hét múlva vagy 2 hét múlva kellenek a muslik. Szuper 🙂

 2. 5 out of 5

  Csatlakozom az elöttem szólóhoz!!

 3. 5 out of 5

  Én is csak annyit tudok mondani, mint az előző hozzászólók: Rengeteg a muslica benne 🙂

 4. 5 out of 5

  Nagyon aranyosak, naprakészek, életmentők voltak! A muslica rengeteg és nagyok! Tudtak többféle kelésű poharakat biztosítani, ami igazàn kiràly dolog! Babszi (aki igazàn jòllakott) és Én is nagyon köszönjük!

 5. 5 out of 5

  Segítőkészek és megbízhatóak. A muslik rendben vannak, sok van egy pohárban. Kérésre küldenek kikelt muslikkal teli dobozt vagy ami még csak 1-2 hét múlva fog kikelni.
  Tél közepén is jól becsomagolva kaptam meg a postán, nem volt semmi gond.
  Köszönöm!

 6. 5 out of 5

  Rengeteg muslica, ès sokkal könnyebb etetni belőle, mint pl a tojástartó darabokkal megtömött poharakból. 🙂
  Külön köszönet amièrt meg lehet határozni mikor szeretnèk etetni. 🙂

 7. 5 out of 5

  Kedves, segítőkész eladó! Maximálisan meg vagyunk vele elégedve. A rengeteg muslinca van a poharakban, akárhányszor vásároltunk, meg voltunk elégedve a mennyiséggel, minőséggel! Szuper, hogy előre is lehet vásárolni 1-2 hetes muslincákat is. 🙂

 8. 5 out of 5

  Egészséges, sok muslinca van a poharakban, és ahogy már fent is írták, az azonnal etethetőtől a két hét múlva etethetőig lehet kérni! Nagyon meg vagyok vele elégedve!

 9. 5 out of 5

  Precíz es megbízható eladók. Csak dicsérni tudom őket.

 10. 5 out of 5

  Kiváló minőségű takarmány. Nagyon jól használhatónak bizonyult.

  Köszönettel:
  Nyíregyházi Állatpark

 11. 5 out of 5

  Rengeteg muslincat termel egy pohar, nem atkas, nem doglenek be hamar. Mindig nagyon segitokeszek az eladok.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.