Easy-Life Kalium-Potassium, Kálium növénytáp, Kálium növénytápoldat 500 ml

2700 Ft

Sajnos, külön nem gyártanak terrarisztikai növénytápot, de az akvarisztikai növénytápok biztonságosan használhatók, ha betartjuk a gyártó utasításait. Természetesen az akvarisztikai növénytápok nem csak terráriumokhoz, hanem viváriumokhoz és paludáriumokhoz is használhatók, békák, gekkók, gyíkok, tarisznyarákok, stb. mellett is.

Az Easy-Life Nitro növények kálium (K) igényét fedezi. A kálium nélkülözhetetlen az egészséges növény és levélzet fejlődéséhez, az egyik legfontosabb makro elem. Lágyvízes, erősen megvilágított akváriumoknál gyakran lép fel kálium hiány. Tüneteit nagyon könnyű összekeverni a vashiánnyal, de kálium hiány esetén az egész levélzet sárga már-már fehéres, vashiány esetén zöldes levelekkel is találkozhatunk. A legoptimálisabb eredményt, akkor érjük el ha vas tartalmú növénytáppal kombináljuk. A káliumhiány tünetei terráriumi növényeken is hasonló.

Adagolása: 10 ml/100 liter vízhez hetente, ha napi adagolást szeretnék, akkor értelemszerűen a heti adag 1/7 részét használjuk. 4 mg/l-el ( 4ppm) emeli a víz kálium koncentrációját.

Kiszerelések:
– 250ml: 2500 liter vízhez elegendő
– 500ml: 5000 liter vízhez elegendő

Hűvös, sötét helyen kell tárolni, ezáltal biztosítható a termék szavatossága.
Gyermekek elől elzárva tároljuk!

Növénytápozás terráriumban, paludáriumban, viváriumban, tovább a cikkhez

Product price
Additional options total:
Order total:

További információk

Tömeg 0.6 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Easy-Life Kalium-Potassium, Kálium növénytáp, Kálium növénytápoldat 500 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .