Dusk Tropic Terrárium tömszelencés rögzítő/átvezető elem, 6 mm-es csőhöz

1100 Ft

 A Svéd DUSK Tropic prémium márka a növényes/mohás terrarisztika területén, mi sem bizonyítja jobban, hogy ők a gyártói a külföldön már elterjedt EpiWeb® és Hygrolon® rendszereknek.

A tömszelencés rögzítő/átvezető elem gyors csatlakozós:a kis kék kör alakú lapocskát a csatlakozó háza felé történő lenyomásával, egy mozdulattal rögzíthető bele a cső. Segítségével muslicabiztosan lehet bevezetni a terráriumba a párásítórendszer csövét, mind az üvegen mind a szellőzőn keresztül, mert a rajta lévő anyák nagyobbak mint az átvezetéshez szükséges nyílás. A  rajta lévő anyák, meghúzás után, stabil rögzítést biztosítanak. Amennyiben véletlenül nagyobb lett a furat, egy dupla gumilap tömítéssel kiegészíthető. Kérésre legyártjuk a kívánt méretű tömítést is!

Gyártó honlapja: http://www.dusk.se

Készleteink limitáltak a DUSK Tropic termékeiből, ha valamiből több kellene, mint amit  az oldalon szereplő készletinformáció mutat, akkor jelezze valamelyik elérhetőségünkön! Sajnos a gyártó viszonylag lassú reagálású, ezért 3-4 hétbe is telhet mire megérkezik az áru.

Product price
Additional options total:
Order total:

További információk

Tömeg 0.02 kg