Dinsmores Auto Shot no.10 ólomadagoló (E-D-AS-10)

990 Ft

A csomag tartalma 1db töltő, és 1 cs. utántöltő

Az új Dinsmores Auto-Shot egy forradalmi eszköz, amelynek segítségével apró ólmokat rögzíthetünk a zsinórra.

A Dinsmores Auto-Shot készüléket a Dinsmores speciális ólmaival tudja használni, melyek a 6, 8, 10, 11-es méretekben rendelhetőek. Jól ismert, hogy a legtöbb horgásznak nehézséget okoz, az apró ólmok rögzítése a zsinórra.

A Dinsmores Auto-Shot a megfelelő mélységben vágja meg az ólmot, és a korrekt pozícióban nyomja rá a zsinórra minden egyes alkalommal. Valamint a friss vágás nincs oxidálódva, így a zsinórunkat nem tudja felsérteni.

1. A ólom utántöltőből öntsön a tároló kupakjába annyi sörétólmot, amennyit fel szeretne használni. Így a kupakból egy gyűjtő lesz az ólmok számára!

2. A gyűjtőt (utántöltő kupakja) helyezze az Auto-Shot ólomadagolóba, úgy, ahogy az a 2-es számú képen látszik.

3. Tartsa az Auto-Shot ólomadagolót a kezében. A hüvelykujjával emelje meg a felső fogantyút és rázza meg az Auto-Shot ólomadagolót, így a sörétólom (képen: shot) beleesik a vájatba. (képen: channel)

4. Gyengén nyomja meg a felső fogantyút a hüvelykujjával, hogy elhelyezze a sörétólmot (képen: shot) a kamrába (képen: chamber), ahogyan az a 4. képen is látszik.

5. Nyomja meg erősen a felső fogantyút lefelé, és győződjön meg róla, hogy a penge (képen: blade) megfelelő mélységben bevágta-e az ólmot (képen: shot).

6. A feszesen tartott zsinórt húzza bele az ólmon vágott nyílásba, ahogyan a képen látható.

7. Nyomja meg az oldalsó fogantyút, ezzel rögzítve az ólmot a zsinórra.

8. Húzza meg a zsinórt, hogy kiszabadítsa a készülékből a rögzített ólommal együtt. Készen is vagyunk, ismételje ezt meg minden ólommal.

Product price
Additional options total:
Order total:
Kategória:

További információk

Tömeg 0.1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dinsmores Auto Shot no.10 ólomadagoló (E-D-AS-10)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .