Anubias nana

1000 Ft

Az anubiasokat nagyon sokan akvarisztikai növényként veszik, de maga a növény valójában inkább mocsári és csak időnként kerül víz alá. Eredeti élőhelyén a gyökere folyamatosan nedves közeben van, a levelei viszont szárazon, de magas páratartalom mellett. A dísznövénykertészetekben is ugyanígy nevelik őket, úgynevezett árapály tálcákon..  Szóval egy magas páratartalmú nyílméregbékás terrárium esetleg paludárium tökéletes választás számukra.

Az Anubias nana egy kisméretű, ovális levelű növény, ami szinte minden körülményt túlél. Lassú növésű, de nagyon kevés fénnyel is beéri. Mérte miatt inkább előtérbe célszerű ültetni, úgy hogy rizómája ne kerüljön a talajba, csak a gyökerei. Lehet fára vagy kőre is kötözni, nyugodtan kerülhet a csobogóba is.

6 centis  átmérőjű vízinövénycserépben értékesítjük. Egy cserépben 2-3 tő van.

Mivel a növények érzékenyek a túl magas, illetve a túl alacsony hőmérsékletre, 20°C alatt és 30°C fölött csak személyes átvétellel (ingyenes), illetve postán maradó csomagként rendelhetőek (garantált 1 napos csomagként küldjük), ezért a szállításnál kérjük egy  Postát válassz ki . 20°C alatt és 30°C fölött nem küldünk Pick Pack Pontra, posta csomag pontra vagy futárral, mert ezek 2 napos kiszállítási idejűek, ezért jóval nagyobb a kihűlés vagy a túlmelegedés esélye.  A növények rendelésénél 20 °C alatt a rendeléshez, a kosárba kérjük adj hozzá 1 db 40 órás melegítőtasakot (ami aktiválásra fog kerülni a csomagban  és az ára tartalmazza a téli szállítás, további extra csomagolását is) is, ennek hiányában nem postázunk. 20°C fölött, illetve személyes átvételnél nem kell melegítőtasak!


Rekusz Brekusz tippek és trükkök: rizóma osztással könnyen szaporítható.

Additional options total:
Order total:

További információk

Tömeg0.06 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anubias nana” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..