Ajándékutalvány 5000 Ft (értékét az adott címletből Ön adja meg)

5000 Ft

Ajándékutalvány 5000 Ft értékben.

Szeretnél valami hasznos ajándékot vásárolni, de nem tudod mi legyen az? 
A Rekusz-Brekusz ajándékutalvánnyal garantáltan nem lőhetsz mellé! Ennél kényelmesebb ajándékvásárlás nem létezik! Válasz ki a kívánt összeget, és szeretteid máris tetszőlegesen levásárolhatják online áruházunkban vagy valamelyik börzén.
Az ajándékutalvány egyszeri alkalommal váltható be. Az utalványon lévő azonosítót a webáruházban (https://rekuszbrekusz.hu/), a vásárlás folyamán a kuponkód mezőbe kell megadni.
Az utalványt emailben, nyomatható formában, minden estben elküldjük, ha postai úton is kéred, akkor az adatok megadásánál a megjegyzéshez kérlek írd oda hogy postán szeretnéd, illetve ebben az esetben csak előreutalásos fizetési formát fogadunk el. A postázás díja: 250 Ft.
A Rekusz-Brekusz ajándékutalványra vonatkozó általános szerződési feltételei:
Az ajándék utalványt kibocsátó Rekusz-Brekusz webáruház és békatenyészet, valamint utalvány vásárló és/vagy utalvány felhasználó között.
 1. Az ajándékutalvány csak a vételár kifizetése után (banki utalás, kártyás vásárlás, készpénz) követően használható fel termékek megvásárlására.  Az ajándékutalvány névértéke teljes egészében – levonás nélkül – levásárolható. Az ajándékutalvány csak egyszer, a névérték erejéig használható fel.
2. Az ajándékutalvány csak az Rekusz-Brekusz webáruház és békatenyészet online áruházában esetleg börzéken használható fel.
3. Az ajándékutalvány és a felhasználás valutaneme: HUF
4. Az ajándékutalvány a vásárlás időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) érvényes.
5. Az ajándékutalvány összege csak egyben felhasználható.
6. Az ajándékutalvány összege felhasználható a megvásárolni kívánt termék vételára egy részének, vagy egészének kiegyenlítésére.
7. Az ajándékutalvány nem személyhez kötött, átruházható.
8. Az ajándékutalvány összege nem váltható át készpénzre és nem kamatozik.
9 .Az ajándékutalvány értékénél kisebb összegű vásárlás esetén készpénz nem adható vissza.
10. Az ajándékutalvány elvesztése/ellopása esetén a Rekusz-Brekusz webáruháznak és békatenyészetnek nem áll módjában jóváírni, vagy visszatéríteni az ajándékutalvány összegét. Az elveszett, ellopott utalványokért a Rekusz-Brekusz webáruháznak és békatenyészet nem vállal felelősséget. Kérjük, az ajándékutalványokat kezelje úgy, mintha készpénz lenne.
11. A Rekusz-Brekusz webáruháznak és békatenyészet fenntartja a jogot, hogy a jelen Általános Szerződéses feltételeket megváltoztassa. Kapcsolat: +36 70 261 9558, info@rekuszbrekusz.hu
 
Product price
Additional options total:
Order total:

További információk

Tömeg 0.01 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándékutalvány 5000 Ft (értékét az adott címletből Ön adja meg)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .