Rólunk

Köszöntünk mindenkit családi vállalkozásunk békás webáruházában!

Mint a legtöbb békás, Mi is díszhalakkal kezdtük a pályafutásunkat, majd 30 akvárium után berendeztük az első nyílméregbékás terráriumunkat, melybe azureuszokat néztünk ki, melyek azóta is a kedvenceink. Az első fiunk érkezésekor az akváriumok kezdtek eltűnni, majd a a másodiknál a terráriumok szaporodni. A gyerekek első szavai közt megtalálhatók voltak a “vittyátyus” “musli” “csücsök” “ajuátusz” szavak. 😀

Idővel a békák a jómódjukat petékkel hálálták meg, így egyre több terráriumot kellett építeni, hátterezni, berendezni. Az elmúlt évek során rengeteg terrarisztlikai felszereléssel, ötlettel, praktikával találkoztunk és próbáltunk ki. Ezek  közül a legjobban beváltakat, illetve a saját fejlesztésűeket a webshopunkban is meg találhatjátok.

Több külföldön már ismert, de a hazai terrarisztikai webáruházakban, -boltokban még nem kapható márka elsőszámú forgalmazói vagyunk úgymint:

  • a mohás viváriumoknál már bizonyított Dusk Tropic, Hygrolon illetve Epiweb.
  • Dendrocare (kifejezettem nyílméregbékák számára kifejlesztett vitamin készítmény)
  • Skylight professzionális növényes LED lámpák

Természetesen az általános márkák úgymint Trixie vagy Exo Terra is megtalálható terrarisztikai webáruházunk kínálatában.

Tenyészetünk néhány képeben (2017):

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Mint ahogy a békáinknál, a webáruházunkban sem a mennyiségre, hanem a minőségre fektetjük a hangsúlyt! Folyamatosan arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő termékeket, állatokat és minél több, szakszerű információval kezdhesse ezt a színes hobbit!

Tenyészetünk folyamatos állatorvosi felügyeletét (jogszabályoknak megfelelően) az Exo-Pet Állatgyógyászati Centrum látja el.

Kellemes vásárlást és nézelődést kíván:
Rekusz Brekusz Webáruház és Békatenyészet,

Réka és Sanyi

Látogasd meg szakmai blogunkat is: https://rekuszbrekusz.wordpress.com/