Posted on Hozzászólás most!

Megoldást keresel világítási problémáidra?

Neked is ismerős, hogy egy csomó pénzt és időt szántál arra, hogy  a növényes terráriumod, paludáriumod, viváriumod világítása megfelelő legyen? De mégis stagnálnak, vagy éppel túlságosan felnyúljanak növényeid a megfelelő fény hiánya miatt? Több terméket kipróbáltál, de egyik sem nyújtja azt amit szeretnél? Találtál növényes lámpát, de bugyirózsaszínben tündöklik tőle terráriumod?

Ha a fentiekből valamelyik sor alapján magadra ismersz, akkor Skylight professionális növényes LED megvilágításokat ajánljuk figyelmedbe, hiszen a gyártó négy termékcsaládból, összesen több mint 42 féle megvilágítási megoldást kínál problémádra:

  • Széles terráriumod van, de az oldalánál már a sötétség az úr, vagy éppen magas, de legalul kis túlzással csak zseblámpával látod állataidat?  A gyártó különbséget tesz a között, hogy inkább szélesebb, vagy magasabb terráriumot szeretnél megvilágítani. Ezt jelenti a termék nevében szereplő V (vertikális, függőleges) és a H (horizontális, vízszintes) betű.
  • Az OPTI termékcsalád a nagyobb magasságokhoz is alkalmas (akár 1,2m ill. 1,75 m is)
  • Polcos rendszerben vannak terráriumaid, ezért szeretnéd a fölötte lévő polchoz rögzíteni a megvilágítást? R-betűs világítótestek csavarral a terráriumok tetejéhez  vagy a felettük lévő polcokhoz rögzíthetők, de mivel lábaik megfordíthatók simán a terrárium tetejére is tehetők. Az már csak egy kis plusz, hogy az R betűs változatok jóval kedvezőbb áruak, mint az ugyanolyan, de nem polcra szerelhető változatok
  • Nyitott, tető nélküli terráriumot, akváriumot, viváriumot szeretnél megvilágítani, de nincs hova rögzíteni a lámpát? Az E betűs változatok speciális lábainak köszönhetően, biztonságosan az üveg szélére rögzíthetők
  • Tele vagy broméliával, de azok a kevés és nem megfelelő fény miatt, csak zöldek és nem mutatják meg briliáns színeiket? “P” betűs változat kifejezetten a növények színesedéséhez szükséges 450 és a 660 nm hullámhosszon megnövelt teljesítményű.

A LED-ek kifejezetten a fotoszintézist elősegítő fényspektrum tartományban működnek, ezért még a leg fényigényesebb növények is szépen fejlődnek mellette. A megvilágított állatoknak is szép természetes színük lesz. Alacsony teljesítmény felvételűek valamint kisméretűek.

Termékcsaládok:
TINY: gazdaságos, kisméretű terráriumokhoz
BASIC: gazdaságos, kis- és közepes méretű terráriumokhoz
PRO: közepes- és nagyméretű terráriumokhoz (külön optimalizálva szélességhez vagy magassághoz)
OPTI: keskeny fókuszú lencsével, a nagyobb magasságokhoz (akár 1,2m ill. 1,75 m is).

A linkre kattintva megtekintheted a teljes termékportfoliót, képekkel, árakkal, leírásokkal, letölthető katalógusokkal együtt: Tovább a teljes cikkhez

A nagyszámú lámpatest miatt, illetve mivel egy részük eléggé speciális, ezért nem mindegyikből tartunk készleten, de néhány hét alatt bármelyiket be tudjuk szerezni!
Ha elakadnál a lámpa választásban vagy további információkra lenne szükséged bátran keress minket valamleyik elérhetősügünkön!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .