Hűségpont rendszer

Visszatérő vásárlóinknak szeretnénk kedveskedni, ezzel a 2019.10.04-től bevezetésre kerülő hűségpont rendszerrel! A képlet egyszerű, minden elköltött 100 Ft után 1 pontot adunk.

Ezen felül bonuszpontok is gyűjthetők, pl. hírlevél felíratkozással vagy vélemény írással stb.! A kapott pontot a következő vásárlás alkalmával tudod beváltani.

A beváltáskor 1 pont 1 Ft kedvezménynek felel meg.

Mire járnak a pontok

 • Teljesített megrendelés esetén a megvásárolt termékek értéke után (automatikus, 100 Ft = 1 pont)
 • Hírlevél feliratkozás (100 pont) (csak akkor jár, ha az “Emailben szeretnék hírlevelet kapni” is be van pipálva jelentkezéskor)
 • Termék értékelése webshopban (100 pont/ értékelés, maximum 500 pont gyűjthető)
 • Facebook-os oldalunkra értékelés írása ( 500 pont)
 • Egyéb akció keretében adott pontok


Mire nem járnak a pontok

 • szállítási díj, utánvét díja, téli csomagolás ára
 • folyamatban lévő, még nem teljesített megrendelések
 • visszavont/törölt/meghiúsult megrendelések
 • e-mailben vagy telefonon leadott rendelések után
 • csak regisztrált vásárló tud pontot gyűjteni, vendég nem

Mikor íródnak jóvá a pontok?

 • Teljesített megrendelés esetén a rendelés teljesítéséről szóló e-mail megérkezésétől.
 • Vélemény írása, hírlevél feliratkozás esetén manuálisan kerülnek jóváírásra a pontok 1-2 napon belül. (Csak 2019.10.04.-e után vélemények, hírlevél feliratkozások számítanak!)

Pontbeváltás

Pontot beváltani a kosár oldalon lehet, ahol láthatod, hogy éppen mennyi beváltható pontod van. “Pont beváltása”-ra kattintva lehet megadni hogy hány pontot szeretnél beváltani. A beváltott pontok értéke azonnal levonásra kerül a rendelés értékéből.

A beváltáskor 1 pont, 1 Ft kedvezménynek felel meg. Pontbeváltáskor a kosaradban lévő termékeke értékének el kell érnie az 1000 Ft-ot. A pontokat a megszerzésüktől számított 90 napon belül kell felhasználni, utána elvesznek!

Hüségpont egyenleg, – történet lekérdezése

Hűségpont egyenlegedet , illetve annak változását a Fiókom >>Pontegyenlem menüben találod

Milyen véleményt írjak?

Őszintét, saját tapasztalatokat, pár mondatban kifejtve! Nem az a célunk, hogy befolyásoljuk a véleményeket; hanem, hogy reális képet adjanak leendő vevőinknek! Kulturált, életszerű, közvetlen, építő szándékú írásokat várunk! Nyilván mi is hibázhatunk, ilyenkor mindent megteszünk, hogy maximálisan kárpótoljunk vevőinket, de ez csak akkor történhet meg, ha eljut hozzánk a probléma valamelyik elérhetőségünkön keresztül!

Termékértékelés írása a webshopba

Véleményt az adott termék oldalán tudsz írni, alul a vélemények feliratra kattintva:

A vélemények felíratva kattintás után, a lenyíló ablakban tudsz véleményt írni:

Vélemény írása facebookon:

A következő linkre kattintva vagy a facebook keresőbe beírva, hogy Rekusz Brekusz Webáruház és Békatenyészet juthatsz el oldalunkra, ahol az “Ajánlod a következőt: Rekusz Brekusz Webáruház és Békatenyészet” résznél tudsz ajánlani, illetve véleményt írni. Vélemény írás után, hogy biztosan azonosítani tudjuk, privát üzenetben légyszíves küld el az t az emailcímet, amivel regisztrálva vagy a webshopban. Ennek hiányában sajnos nem tudjuk jóváírni a pontokat.

Jogi kitétel

A szerzett pontok készpénzre nem válthatók át, kizárólag a webshopban történő rendeléskor használhatók fel kedvezményként! A Rekusz Brekusz webruház fenntartja a jogot, hogy a pontrendszer szabályaiban a felhasználók előzetes értesítése nélkül változtatást eszközöljön, valamint a hűségrendszer céljaival ellentétesen szerzett illetve felhasznált pontokat törölje!